Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортГромадський транспорт Києва прискориться
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Громадський транспорт Києва прискориться

Столична влада занепокоїлася швидкістю руху громадського транспорту міста. Наразі іде вивчення можливостей зменшення простою рухомого складу. Киянам обіцяють, що після коригування існуючих графіків руху, комунальний транспорт значно прискориться.

Столична влада вивчає можливості збільшення швидкості руху громадського транспорту. На цьому наголосив радник Київського міського голови з питань транспорту Олександр Кава, - повідомляє прес-служба КМДА.

«Це дозволить десяткам тисяч киян скоротити час, який вони витрачають на дорогу. Адже існуючі графіки руху було затверджено ще за стандартами 60-х-70-х років. Навіть коли у Києві почали з’являтися автомобільні затори, до розкладу руху було внесено зміни з метою збільшення часу в дорозі, незалежно від того, чи є затори в цей час», – пояснив він.

Окрім того, за словами Олександра Кави, використання рухомого складу з низьким рівнем підлоги дозволяє не лише зробити громадський транспорт зручнішим для маломобільних груп населення та жінок із дитячими візками, а й скоротити на 25-30% час стоянки на зупинках за рахунок прискорення посадки-висадки пасажирів.

Нагадаємо, з 6 вересня вже внесені зміни до графіку руху трамваїв маршрутів №№4 і 5 – їх маршрутну швидкість збільшили на 16% і 10% відповідно.

До речі, наразі також столична влада обговорює питання зміни тарифів у підземці, оскільки востаннє вони переглядалися 6 років тому, а за цей час значно подорожчало усе необхідне обладнання та комплектуючі.

 
Коментарі (0)