Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЯк негода «вдарила» по Києву
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Як негода «вдарила» по Києву

Негода, що вирувала Україною вночі, завдала «удару» Києву. Через це багато вулиці міста були підтоплені. Комунальникам довелося приводити їх у належний стан.

Сильний дощ та вітер, що були вночі з 15 на 16 травня, залишили свій слід на київських дорогах. Так, у зв’язку з інтенсивною зливою, в столиці було зафіксовано 17 місць локальних підтоплень у всіх районах міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київавтодору».

«Станом на 6 годину ранку частково підтопленими залишались три вулиці: Кіровоградьська, Автозаводська та Богатирська. Проте рух громадського транспорту дорогами Києва на ранок п’ятниці було повністю забезпечено» ,– йдеться в повідомленні.

Крім того, в місцях розриттів, що розташовані на вулицях з подовжнім ухилом, вимито ґрунт і наявні просідання. Значні наноси ґрунту на дорогах зафіксовані на вул. Протасів Яр, Глибочицькій.
 
«У зв’язку із продовженням складних метеорологічних умов, відповідальні працівники підприємств корпорації та робітники гідротехнічних служб чергуватимуть у цілодобовому режимі. У стані готовності перебувають і відповідні машини та механізми. Зазначимо, що за минулу добу в столиці випало 45мм опадів, що складає 85% від місячної норми», – зазначили в «Київавтодорі».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», несприятливі погодні умови вночі з 15 на 16 травня залишили сотні українців без електроенергії. Зараз її відновленням займаються бригади обленерго.
 
Коментарі (0)