Рус Укр
ГоловнаКоментаріОпалювальний сезон 2023-2024Є.Бушма:«Станом на сьогоднішній день, відповідно до законодавства, будинків з лічильниками перерахунок не проводиться»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Є.Бушма:«Станом на сьогоднішній день, відповідно до законодавства, будинків з лічильниками перерахунок не проводиться»

ПАТ «Київенерго» не буде перераховувати платіжки за тепло для будинків з лічильниками, де не дотримувався температурний режим
У "Київенерго" не будуть перераховувати суму платежів за тепло мешканцям оснащених лічильниками будинків, в яких температура повітря протягом деякого часу утримувалася нижче санітарної норми +18 градусів, заявив комерційний директор ПАТ "Київенерго" Євген Бушма. В інтерв'ю ZN.UA представник компанії зазначив, що такий перерахунок виключається постановою уряду.
 
"Станом на сьогоднішній день, відповідно до законодавства, будинків з лічильниками перерахунок не проводиться (постанова Кабміну №151). І ось чому. Якщо будинок обладнаний лічильником, його мешканці оплачують фактично спожите тепло. Якщо тепла, як ви кажете, не було тиждень, відповідно, лічильник його не врахує, та нарахувань за нього теж не буде", - зазначив Бушма.
 

За його словами, в тих випадках, коли в будинку немає тепла у квартирах одного стояка, проблеми можуть полягати в будинкових мережах. "Це свідчить про можливі проблеми в будинкових мережах. У будь-якому випадку мешканцям потрібно звернутися до постачальника послуг і/або ЖЕО, щоб вони комісійно визначили проблему і вирішили її для відновлення теплопостачання", - підсумував директор. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов1
30 Січня 2017 p. 22:11
"...в будинку відсутнє тепло у квартирах одного стояка або у під"їзді... " -- так це й є найпоширеніша проблема; і "Київенерго", виходить, тут ні до чого?