Рус Укр
ГоловнаКиївські будніУтилізація ТПВЄдиний в Україні сміттєспалювальний завод призупинив прийом сміття
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Єдиний в Україні сміттєспалювальний завод призупинив прийом сміття

У зв'язку із закінченням 31 серпня дії угоди київської влади з компанією «Київенерго» єдиний діючий в Україні сміттєспалювальний завод «Енергія» вчора призупинив прийом сміття
У зв'язку із закінченням 31 серпня дії угоди київської влади з компанією «Київенерго» єдиний діючий в Україні сміттєспалювальний завод «Енергія» вчора призупинив прийом сміття, повідомляє прес-служба Київенерго.
 
На підприємстві повідомили, що запасів твердих побутових відходів (близько 10 т) досить для забезпечення планової роботи до 31 липня. А з 1 серпня завод переходить в управління міської влади як об'єкт комунальної власності.
 
Нагадаємо, угода між столичною владою та компанією «Київенерго» на управління комунальними активами (міське теплове господарство, ТЕЦ 5 і ТЕЦ 6, сміттєспалювальний завод «Енергія») було підписано в 2001 році. «Київенерго» забезпечувало близько 70% киян централізованим опаленням і гарячим водопостачанням, і весь Київ - електрикою. Крім того, компанія відповідала за безперебійну роботу двох теплоелектроцентралей, розташованих в Києві. За умовами угоди в управління «Київенерго» перейшов і сміттєспалювальний завод «Енергія».
 
Починаючи з 2011 року на заводі «Енергія» була реалізована інвестиційна програма. У 2014 році там була побудована перемичка, що з'єднала завод з міськими тепломережами. Тепла, отриманого під час спалювання сміття, досить, щоб забезпечити опаленням і гарячою водою близько 300 багатоповерхівок.
 

Зараз сміттєспалювальний завод «Енергія» - повноцінна міська міні-теплоцентраль, а Київ - єдине місто в Україні, де з побутового сміття проводиться і подається в мережі теплоенергія. На сьогодні завод перерабитивает близько 25% обсягу твердих побутових відходів життєдіяльності Києва. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
26 Липня 2018 p. 21:58
Киян, які вже два місяці сидять без гарячої води, мабуть не дуже цікавлять "пояснення" її відсутності.