Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВКиян закликають користуватися багаторазовим посудом
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Киян закликають користуватися багаторазовим посудом

КМДА запускає важливу ініціативу щодо зменшення кількості пластику в Україні

 

КМДА запускає важливу ініціативу щодо зменшення кількості пластику в Україні. Якщо кияни почнуть масово набирати воду в ті самі пляшки, це допоможе зменшити оборот одноразового пластикового посуду і сприятливо позначиться на екології. Особливо актуальною є проблема одноразових стаканчиків та пляшок влітку, коли стоїть спека і люди багато п'ють на вулиці. Влада Києва закликає зменшити оборот пластикового посуду.

Як розповів голова управління екології та природних ресурсів Олександр Возний, усі заклади харчування, які приєднаються до акції КМДА, отримають на дверях спеціальну наклейку. Будь-який перехожий, який побачить таку наклейку, матиме право зайти всередину кафе чи ресторану і без попиту наповнити свою багаторазову пляшку фільтрованою водою. Адреси всіх таких точок громадського харчування з безкоштовною водою позначатимуться у додатку "Київ цифровий", що зробить пошук води легким та швидким. За словами Олександра Возного, багато представників ресторанного бізнесу вже висловили згоду брати участь у цій екологічній ініціативі мерії. Нагадаємо, у серпні минулого року Vgorode писав, що у Києві організатори екологічного стартапу Ecola запустили проект "Наповняй пляшку тут", головною метою якого є збереження навколишнього середовища за допомогою відмови від пластикових пляшок.

Суть його в наступному – столичні ресторани безкоштовно наливають воду всім охочим, і завдяки цьому кияни та гості столиці можуть брати із собою з дому багаторазову пляшку та наповнювати її у закладах, коли буде така потреба. Таким чином, ми бачимо, що приватна ініціатива минулого року вже підтримана чиновниками київської мерії цього року.

 

 

 
Коментарі (0)