Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГЕкологія столиці допоможе працевлаштувати чиновників
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Екологія столиці допоможе працевлаштувати чиновників

Відтепер Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА братиме участь у моніторингу стану навколишнього середовища

Підрозділ також здійснюватиме видачу дозволів на змішування та захоронення відходів, екологічну експертизу проектів будівництва тощо. У зв’язку з цим граничну чисельність працівників КМДА збільшено на 37 осіб. Таке рішення викликано тим, що на столичну адміністрацію покладено додаткові повноваження та функції. Відповідна постанова Кабінету Міністрів №338 прийнята 15 травня 2013 року.

Про це повідомив заступник голови КМДА – керівник апарату Олександр Пузанов, інформує прес-служба столичної держадміністрації.

«Після минулорічної оптимізації, структура КМДА має менше рівнів ієрархії, вона стала більш прозорою та гнучкою. Проте головною метою перетворень було ефективне виконання усіх функцій київської влади. В умовах збільшення кількості завдань, штат доведеться знов розширювати», – розповів Олександр Пузанов.

При цьому заступник голови адміністрації сподівається, що додаткові функції вдасться виконувати меншим числом службовців, ніж пропонується постановою КМУ.

Нагадаємо, згідно з Указом Президента України від 24 травня 2013 «Про заходи забезпечення здійснення місцевими державними адміністраціями виконавчої влади на відповідній території», деякі повноваження центральних органів виконавчої влади буде передано місцевим державним адміністраціям.

Київська влада має визначити перелік тих повноважень центральних органів виконавчої влади, які було би доцільно передати місцевим державним адміністраціям, та запропонувати Кабінетові Міністрів механізм такої передачі до 15 липня.

 

 
Коментарі (0)