Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиян чекає «квиткова» революція
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Киян чекає «квиткова» революція

Вже через кілька днів у громадському транспорті столиці зміниться система оплати проїзду.

У Києві з'явилася інформація, що вже через кілька днів у громадському транспорті столиці зміниться система оплати проїзду, що стане справжньою квитковою революцією. Нібито не сьогодні-завтра в тролейбусах, трамваях і автобусах будуть продавати не звичні нам відривні талони з галограмами, а бобінні, як в минулому столітті. Так підприємство збирається боротися із зайцями і заробляти більше.

«У нас у всіх депо тільки й говорять про те, що введуть бобінні квитки. Це робиться для того, щоб підприємство отримувало більше виручки від продажу квитків, адже бобінні талони важче підробити або використовувати двічі - вони пронумеровані і на кожному виді транспорту різні. А з талончиком можна кілька разів проїхати, поки на контролера не нарвешся. Правда, де взяти стільки контролерів, які будуть ці квиточки продавати, - поки ніхто не знає», - сказав один з водіїв КП «Київпастранс».

Правда, київський колекціонер старовинних квитків каже, що бобінні талони тому і замінили свого часу, що хотіли убезпечитися від підробок.

«Такі квитки були ще до революції в трамваї, і замінили їх вже в 59-му році. Тоді кондуктори ходили з бобінами по салону транспорту і видавали людям різні талончики в залежності від відстані», - сказав нам Стефан Машкевич.

Водій автобусного парку каже, що вже з сьогоднішнього дня кондукторам почнуть поступово видавати бобіни.

«Кажуть, що з 10 травня будуть видавати нові талони тим кондукторам, у кого закінчаться старі, і так все поступово перейдуть на бобіні», - сказав нам водій.

Офіційно в КП «Київпастранс» чутки не спростовують. «Я поки вам сам не можу нічого сказати, завтра все стане ясно», - сказав нам заступник начальника КП Сергій Литвинов. А ось голова КМДА Олександр Попов сказав нам, що про заміну старих талонів і мови не може бути. «Ми ж йдемо вперед, а не назад. Ніяких бобінних талонів ми не плануємо вводити», - сказав нам пан Попов.

Джерело - газета Сегодня

 
Коментарі (0)