Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЖитлоКиян потішать доступним житлом
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Киян потішать доступним житлом

Столична влада запевняє, що до Нового року у місті буде введена в експлуатацію ще одна будівля, зведена у рамках програми 70/30.

Перша черга житлового комплексу на провулку Моторному, який зведений у рамках програми 70/30, буде здана в експлуатацію до Нового року. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА з посиланням на заступника голови Київської міської державної адміністрації Михайла Кучука.

«Два житлових будинки ми закінчимо до кінця року, після чого розпочнеться процес оформлення квартир у власність тими людьми, які купили їх за програмою 70 на 30. Уже в січні-лютому ці люди зможуть в’їхати у свої нові помешкання. Загалом, із 365 квартир цих будинків, 270  були придбані за пільговими цінами програми», – зазначив Михайло Кучук.

Він також додав, що міська програма 70/30 користується значним попитом серед населення, адже місто, незважаючи на проблеми, все ж знаходить гроші і, станом на сьогодні, заборгованостей за цією програмою КМДА не має.

Ці новобудови, зауважують у КМДА, не залежатимуть від центрального опалення, адже мають індивідуальну газову котельню, у якій встановлено 2 котли, один із яких є резервним. Крім того, кожен будинок забезпечений насосними станціями, які підтримують необхідний тиск і циркуляцію води в системі холодного й гарячого водопостачання.

Нагадаємо, прокладання комунальних мереж до житлового комплексу було повністю профінансоване з міського бюджету й ці витрати не лягли в основу тарифу. Таким чином, вартість 1 кв. м житла для учасників програми 70/30 склала близько 5,5 тис. грн, ринкова ж ціна досягає близько 9 тис. грн.

 
Коментарі (0)