Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиянам не потрібно терміново укладати письмові договори з «Київенерго»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Киянам не потрібно терміново укладати письмові договори з «Київенерго»

Мешканцям столиці не потрібно поспішати укладати письмові договори з «Київенерго» на послуги опалення та гарячого водопостачання. Компанія не обмежує період часу для їх заключення.

Киянам не потрібно негайно укладати письмові договори з ПАТ «Київенерго» на постачання послуг з опалення та гарячої води. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі  компанії.

Зазначається, аби не створювався невиправданий ажіотаж і додаткові черги у центрах обслуговування клієнтів, «Київенерго» не обмежує період часу для укладання письмових договорів. 

«Якщо у клієнта не було заміни/перепломбування лічильника, не змінився власник помешкання або не змінювалися пільги тощо, то за бажанням письмові версії договорів з компанією мешканці столиці можуть укласти протягом наступного року. Це дозволить клієнтам без поспіху звернутися до будь-якого центру обслуговування у зручний час», - йдеться у повідомленні.

Примітно, у будь-якому випадку компанія залишається виконавцем послуг з опалення та гарячого водопостачання в будинках тих киян, які визначили «Київенерго» виконавцем цих послуг. Якщо немає індивідуального договору з клієнтом в паперовому вигляді, послуги надаються на підставі договору-приєднання, опублікованого в газеті «Хрещатик» та на сайті компанії.

У «Київенерго» зауважують, що з березня цього року  процес укладення письмових індивідуальних договорів на постачання опалення та гарячої води максимально спрощено. За аналогією з процедурою укладання договорів з електроенергії киянам достатньо звернутися до адміністратора центру, передати йому документи, необхідні для підписання договору, і написати заяву.

Для тих клієнтів, у яких встановлені лічильники гарячої води, опломбування та підписання договору тепер відбуваються одночасно — вдома у клієнта. Фахівці «Київенерго» на підставі заяви клієнта зв'язуються з ним по телефону і погоджують дату візиту працівника компанії.

Процедура проста і для тих клієнтів, у яких в квартирі немає лічильників гарячої води. Після того як такі споживачі передадуть адміністратору центру обслуговування документи і заяву для укладення договору, потрібно прийти через 10 днів і підписати вже готовий індивідуальний договір.

Нагадаємо, столичним споживачам нагадують, що у місті деякі категорії громадян позбавлені пільг на оплату комунальних послуг. Такі дії продиктовані відповідним Законом України.

 
Коментарі (0)