Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКиянам обіцяють не вимикати світло
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Киянам обіцяють не вимикати світло

Побутовим споживачам Києва не планують вимикати світло. Графіки обмежень споживання електричної енергії поширювалися здебільшого на промпідприємства.

Мешканців Києва не планують відключати від електропостачання. Однак, в разі виникнення непередбачених ситуацій у роботі об'єднаної енергосистеми України, можливе обмеження електропостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київенерго».

«У Києві графіки обмежень споживання електричної енергії поширювалися здебільшого на промпідприємства. Вони були введені НЕК «Укренерго» за погодженням із Міненерго з 11 по 26 серпня 2014 року. Причиною цих обмежень був дисбаланс між виробництвом і споживанням електричної енергії, а також гранично допустимі навантаження на енергосистему через дефіцит палива в Україні в умовах підготовки до осінньо-зимового максимуму», – йдеться в повідомленні.
        
На даний час «Київенерго», виконуючи розпорядження Міненерго від 2 вересня 2014 року, розробляє спеціальні заходи щодо зниження електроспоживання у вересні до 20% від планових величин (в години з 8:00 до 22:00).
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», українці отримали попередження про можливе відключення електроенергії у години пік - на дві години вранці і ввечері. Експерти вважають, що прийняття такого рішення урядом виправдане і вбереже електростанції від надмірного навантаження.
 
Коментарі (0)