Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКиянам обіцяють поліпшити подачу електрики
Новини ЖКГ
29 Березня 2024 p.
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Киянам обіцяють поліпшити подачу електрики

На тлі зростання споживання електроенергії, у столиці побудували комплектну розподільну елегазову установку 330 кВ (КРПЕ). Це підвищить надійність та якість подачі електрики в Києві.

Киянам обіцяють, що в місті підвищиться надійність і якість подачі електрики. Зв'язок столичної системи електропостачання з об'єднаною енергосистемою посилиться. Це обумовлено тим, що «Київенерго» завершило будівництво стратегічно важливого об'єкта – комплектної розподільної елегазової установки  330 кВ (КРПЕ). Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

«Актуальність цього проекту обумовлена зростанням споживанням електроенергії столиці. Починаючи з 2000-го року, воно щорічно збільшується на 4-5% через масове застосування електронних гаджетів, побутової і промислової техніки. Щоб задовольнити попит на електроенергію і забезпечити приріст її споживання в столиці, «Київенерго» за підтримки стратегічного інвестора, Компанії ДТЕК, протягом 2014-2015 рр. реалізувало проект з установки інноваційного високотехнологічного обладнання КРПЕ-330 кВ на столичній ТЕЦ-5. На сьогодні це найбільш сучасне технологічне рішення в українській енергетиці», – йдеться в повідомленні.
 
Відзначимо, що загальний обсяг інвестицій в проект з будівництва КРПЕ-330 кВ на столичній ТЕЦ-5 становив близько 221 млн грн.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують роботи з поточного та капітального ремонту вулично-дорожньої мережі столиці. Протягом 23-25 травня дорожники працювали у всіх районах Києва. Зокрема, значні обсяги робіт були виконані у Святошинському, Солом'янському та Шевченківському районах.
 
Коментарі (0)