Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиянам обгрунтують причину підвищення тарифів на проїзд
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Киянам обгрунтують причину підвищення тарифів на проїзд

Мер Києва запросив директорів КП «Київметрополітен» та «Київреклама» на засідання Київради, аби керівники розповіли про стан справ в компаніях та обґрунтували причину підвищення тарифів на проїзд.

Директор КП «Київський метрополітен» Віктор Брагінський може доповісти про стан справ в метро і обґрунтувати новий тариф на проїзд. Мер Києва Віталій Кличко запропонував включити до порядку денного сьогоднішнього засідання Київради його доповідь. Окрім того, слово планують дати директору КП «Київреклама» Олегу Калініченку. Він проінформує щодо впорядкування надання рекламних площ в КП «Київметрополітен». Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київського міського голови.

«Ми розуміємо, наскільки складна ситуація в країні, наскільки вона непроста в місті. Але влада повинна працювати і - виходячи з економічних реалій - їй доводиться робити й непопулярні кроки. Питання підвищення цін на проїзд в громадському транспорті столиці - болюче і крок непопулярний. Але ми змушені були на нього піти, щоб цей транспорт у Києві працював! І про здорожчання ми попереджали давно. Інформація щодо тарифів і їх обґрунтування була оприлюднена. Сьогодні я запросив сюди (на засідання Київради, – ред.) для надання вичерпної інформації директорів метрополітену та Київреклами», - зазначив Віталій Кличко.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», кияни протестували проти нової вартості проїзду у столичному громадському транспорті. Люди вимагали від мера Києва прозвітувати, куди йдуть кошти від незаконної реклами в громадському транспорті.
 
Зауважимо, з 7 лютого, згідно з розпорядженням КМДА, вартість однієї поїздки у трамваї, тролейбусі та автобусі становить – 3 грн, у метро та міській електричці – 4 грн. Змінилася також ціна проїзних на один та декілька видів комунального транспорту.
 
Коментарі (0)