Рус Укр
ГоловнаКиївські будніПодіїНові тарифи на проїзд вилилися у пікети біля КМДА
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Нові тарифи на проїзд вилилися у пікети біля КМДА

Кияни протестують проти нової вартості проїзду у столичному громадському транспорті. Сьогодні містяни пікетували КМДА. Люди вимагали від мера Києва також прозвітувати, куди йдуть кошти від незаконної реклами в громадському транспорті.

Сьогодні кияни пікетували Київську міську державну адміністрацію. Причиною вислову громадського невдоволення послужило підвищення вартості проїзду у громадському транспорті. 

Зауважимо, з 7 лютого, згідно з розпорядженням КМДА, вартість однієї поїздки у трамваї, тролейбусі та автобусі становить – 3 грн, у метро та міській електричці – 4 грн. Змінилася також ціна проїзних на один та декілька видів комунального транспорту.
 
Окрім того, кияни вимагали від мера столиці також оприлюднити інформацію, куди йдуть гроші від незаконної реклами в громадському транспорті.
 
Як повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook колишній голова Голосіївської райадміністрації Микола Даневич, до мітингувальників ніхто з керівництва КМДА не вийшов.
 
 
«Зараз біля будівлі Київської міської державної адміністрації проходить мітинг проти підвищення ціни на проїзд у метро. До мітингувальників ніхто з керівництва міста не виходить. Питання до скептиків: що змінилося?» - написав пан Даневич.
 
 
Примітно, на думку деяких нардепів, рішення Київської адміністрації про підвищення тарифів на проїзд носить незаконний характер, оскільки в ньому не враховані пропозиції та зауваження киян, озвучені під час громадського обговорення проекту даного рішення.
 
Фото: УНН

 

 
Коментарі (0)