Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Киянам включать опалення до кінця поточного тижня
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Киянам включать опалення до кінця поточного тижня

Столична влада назвала точну дату початку опалювального сезону місті для жителів багатоквартирних та інших житлових будинків

Столична влада назвала точну дату початку опалювального сезону місті для жителів багатоквартирних та інших житлових будинків. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв.

Відомо, що опалення вже запустили в школах, лікарнях і дитячих садках. У житлових будинках планується включити тепло в суботу - 23 жовтня. Згідно з правилами, опалення включається, коли середньодобова температура тримається на рівні восьми градусів більше трьох діб.

Нагадаємо, що для жителів столиці різко зросли тарифи на газопостачання на жовтень 2021 року - приватні компанії-постачальники підвищили місячні ціни на блакитне паливо. Річні ж плани не змінилися і є більш вигідними. Про це стало відомо з даних на сайтах компаній.

Компанія "Кіевгазенерджі" підвищила ціну на газ в жовтні до 30,50 гривень за кубічний метр, у вересні вони продавали блакитне паливо по 19,80 гривні. Клієнтам компанії "ТАС Енергія країни" доведеться заплатити 30,06 гривень за кубометр, ціна у вересні становила 20,96 гривень. Місячний тариф компанії "YASNO" становить 12 гривень за кубометр на жовтень. Більшість постачальників відмовилися від місячних тарифів, залишивши тільки річний. Компанії встановили річні ціни в середньому по 9 гривень за кубометр газу.

 

 

 
Коментарі (0)