Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортКияни можуть залишитися без міської електрички
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Кияни можуть залишитися без міської електрички

Південно-Західна залізниця констатує, що комунальне підприємство «Київпастранс» ухиляється від укладення договору з нею по виконанню поточного ремонту міських електропоїздів, задіяних в проекті «Міська електричка».
Південно-Західна залізниця констатує, що комунальне підприємство «Київпастранс» ухиляється від укладення договору з нею по виконанню поточного ремонту міських електропоїздів, задіяних в проекті «Міська електричка», який повинен проводитися кожні п'ять днів, і затягує процес оформлення документів, пов'язаних з прийомом на баланс комунального підприємства міських електропоїздів.
 
Як повідомила прес-служба ПЗЗ, на початку 2012 року рухомий склад електропоїздів, задіяних в проекті «Міська електричка», був переданий від Міністерства інфраструктури України в сферу управління Київської міськдержадміністрації, і «Київпастранс» отримав в управління 10 електропоїздів.
 
«Щодня міською електричкою користується понад 35 тис. пасажирів, і лише в січні нинішнього року вона перевезла понад 803 тис. пасажирів. Однак, на жаль, весь тягар витрат щодо поліпшення транспортного обслуговування киян і гостей столиці впав на ПЗЗ», - йдеться в повідомленні.

 
Південно-Західна залізниця зазначає, що з початку курсування міської електрички «Київпастрансом» не було перераховано жодної копійки, але плату за проїзд у міській електричці з пасажирів стягує саме «Київпастранс».
 
«Таке недалекоглядне і споживацьке ставлення КП« Київпастранс »до важливого проекту залізниці і міста може дискредитувати його і в кінцевому підсумку призвести до поступового скасування поїздів для проведення поточного ремонту, що значно погіршить транспортне обслуговування киян і гостей міста», - констатують в ПЗЗ.
 
 
Коментарі (0)