Рус Укр
ГоловнаКиївські будніОпалювальний сезон 2023-2024Кияни накопичили борг за спожите тепло і гарячу воду у розмірі майже 4,2 млрд грн
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Кияни накопичили борг за спожите тепло і гарячу воду у розмірі майже 4,2 млрд грн

Кияни накопичили борг за спожите тепло і гарячу воду у розмірі майже 4,2 млрд грн. Більша частина боргу припадає на 225 тис. київських домогосподарств.
Кияни накопичили 4,2 млрд грн боргів за спожите тепло та гарячу воду, про це повідомила пресслужба КП "Київтеплоенерго".
 
Згідно з повідомленням підприємства в понеділок, основна частина боргу припадає на чверть споживачів, або 225 тис. Столичних домогосподарств.
 
У топ-десять боржників входять споживачі, чий борг становить від 147,1 тис. грн до 189,6 тис грн. КП вказує, що вони володіють переважно квартирами в центрі Києва площею від 223,6 кв. м (на вул. Івана Франка) до 1348,5 кв. м (на вул. Старонаводницькій).
 
 

"Київтеплоенерго" закликає боржників реструктуризувати заборгованості, для чого необхідно укласти з ним відповідний договір. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
02 Березня 2021 p. 20:10
Євро-реконструкція, відключайте вже опалення, на вулиці +15 градусів. Батареї треба було гріти раніше, коли був мороз, а не тепер. Немає у споживачів зайвих грошей платити за опалення, яке вже не потрібне.------------------------------------------І так жовтень і половину листопада (2020) даремно гріли батареї - тоді на вулиці була температура +20 вдень, і трохи нижча вночі. Цим євро-реконструкціям вигідно гріти батареї саме тоді, коли на вулиці тепло. Адже плату за опалення все одно віддай, і ніхто не питає потрібне воно тобі чи не потрібне.