Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКияни стурбовані благоустроєм будинків
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Кияни стурбовані благоустроєм будинків

Найбільше киян турбує благоустрій домів, подвір`я та парків (43%).

Найбільше киян турбує благоустрій будинків, подвір`я та парків (43%). На другій позиції перебувають високі ціни на ЖКП (40,3%). Повідомляють експерти аналітичного центру «Інститут міста».

Відповідно до досліджень центру, за шкалою питань, що непокоять киян, йдуть: затори на дорогах (37,6%), доступність житла (35,8%), екологічний стан міста (35,7%), медичне обслуговування в районних поліклініках (23,7%), якість ЖКП (23,7%), стан доріг (15,8%), робота комунального транспорту (12%), забезпечення паркінгів для авто (11,3%), рівень злочинності в місті (10,8%), працевлаштування (6,8%), розвиток спорту та можливість добре провести вільний час (6,3%), проблеми, пов'язані з Євро-2012 (4,3%).

Джерело – РБК-України

 
Коментарі (1)
Геннадій
24 Травня 2012 p. 21:19
У меня напротив дома со стороны дорожного движения кто- то очень "заботливый" поставил фонтан, пару качель, очевидно для детей и скамеечки для стариков - дышите "свежим" воздухом, с повышенным содержанием углекислого газа. При этом, довольно просторный двор, по соседству с детским садом весь уставлен автомобилями жильцов( цены на платных стоянках,оформленных на частных предпринимателей с фиксированным налогом, кусаются). Всё для блага людей, всё во имя людей, дебелизм процветает! И ещё дорогие киевляне, попробуйте в нашем столичном городе найти нужную улицу и нужный дом! Наши градостроители и градоправители, очевидно руководствуются поговоркой: "язык до Киева доведёт". Киевлянам давно пора становиться хозяевами своего города, а не отдаватьего в аренду скоробогатькам, они город изуродуют и в Европу сбегут накопленное тяжёлой арендой тратить!!!