Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиєву повернуть статус зеленого міста
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Києву повернуть статус зеленого міста

Київ заслуговує того, щоб стати одним з найбільш екологічно чистих міст Європи.

Київ заслуговує того, щоб стати одним з найбільш екологічно чистих міст Європи. Так депутат Київради Лев Парцхаладзе прокоментував новину про прийняття «Міського енергетичного плану Києва до 2016 року», повідомляє прес-служба депутата.

«На мій погляд, прийняття нового енергетичного плану - це перший крок на шляху до повернення Києву статусу самого зеленого міста Україну. Саме екологічний аспект плану, пов'язаний з впровадженням нових технологій, найбільш важливий для нас, коли показник кількості зелених насаджень на одну людину в столиці нижче середньоєвропейського на 35%. Природно, впровадження нових технологій зажадає колосальних витрат, але користь від них буде відчутна вже незабаром. Це довгострокове вкладення для наших майбутніх поколінь киян», - підкреслив пан Парцхаладзе.

Він також зазначив, що план був підготовлений групою вітчизняних фахівців спільно з інженерами і енергетичними компаніями Києва, використовуючи програму допомоги уряду США. «Даний план - результат спільної роботи кращих експертів з енергетики, а також допомоги уряду США. Для мене факт спільної роботи при розробці такої складної моделі змін енергетичної галузі є показовим. Цей приклад уособлює для мене згуртованість наших громадян у досягненні конкретних цілей. Розроблений план - це доказ того, що разом ми зможемо навести порядок у нашому місті», - зазначив Лев Парцхаладзе.

Нагадаємо, дорадчий комітет з питань стабільного енергетичного розвитку столиці одноголосно схвалив раніше розроблений «Міський енергетичний план Києва до 2016 року». Головна мета даного плану спрямована на реалізацію Стратегії розвитку Києва до 2025 року та Угоди мерів країн ЄС. Одним із завдань поставленої мети є запровадження нових технологій в сфері відновлюються джерел енергетики міста - енергії вітру, сонця і т.д.

Джерело – РБК-України

 
Коментарі (0)