Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиїв готується до снігопадів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київ готується до снігопадів

Віталій Кличко доручив главам районів Києва активізувати підготовку міста до зимового періоду. Зокрема, їм слід інвентаризувати снігоприбиральну техніку, аби не було несподіванок при випаденні першого снігу.
Мер Києва Віталій Кличко доручив главам районів столиці приділити увагу завершенню підготовки до зимового періоду та його успішного проходження. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київського міського голови.
 
Зокрема, за словами Віталія Кличка, глави районів Києва повинні провести інвентаризацію всієї снігоприбиральної техніки. «Повинна бути достатня кількість справної техніки та палива, щоб в той момент коли випаде сніг, це не стало несподіванкою і не було проблем з його прибиранням. Саме перший сніг – це той момент, коли влада показує свою здатність швидко і ефективно діяти», - сказав мер столиці.
 
Крім того, наголосив пан Кличко, кожен очільник району повинен поставитися серйозно і відповідально до питання енергозбереження. 
 
«Столична влада готова надати відповідний сервіс за умови, якщо уряд надасть газ. Сьогодні складається таке враження, що в чиїхось політичних іграх кияни є розмінною монетою», - сказав пан Віталій Кличко.
 
Крім того, Віталій Кличко доручив главам районів завершити підготовку енергопаспортів будинків та активізувати відповідну роз’яснювальну роботу серед населення. «Прошу з усією відповідальністю поставитися до  моніторингу та контролю споживання енергоресурсів в усіх приміщеннях столиці», - додав міський голова Києва.
 
Як раніше повідомляла "Україна Комунальна", роботі столичних комунальників перешкоджають озброєні люди. Зокрема, працівникам КП «Київблагоустрій» завадили у демонтажі незаконно встановлених МАФів біля однієї зі станцій метро.
 
Коментарі (0)