Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКиїв хоче погасити борги векселями
Новини ЖКГ
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
18 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київ хоче погасити борги векселями

Казначейські векселі запускають в роботу. «Київенерго» і столична влада хочуть перерахувати «Нафтогазу» казначейські векселі на 340 млн грн у рахунок погашення боргів за газ.

ПАТ «Київенерго» та Київська міська держадміністрація (КМДА) підписали договір про перерахування казначейських векселів на суму 340 млн грн на користь НАК «Нафтогаз України» в рахунок погашення заборгованості за природний газ. Про це повідомила фінансовий директор компанії Тетяна Грязнова, пише «Інтерфакс Україна».

Вона уточнила, що ці векселі можуть бути виділені Києву державою для розрахунків перед «Київенерго» по різниці в тарифах на тепло для населення за 2012 рік. У свою чергу, «Київенерго» передасть векселі «Нафтогазу України» в рахунок боргів за використаний природний газ.
 
«Ми і місто підписали договір, а «Нафтогаз» - поки чекає... Для взаєморозрахунків векселями необхідно, щоб всі три сторони підписали документи», - сказала Тетяна Грязнова.
 
При цьому вона зазначила, що НАК поки не підписав відповідні договори, оскільки до кінця не вивчені питання, які банки або інші фінансові установи і з яким дисконтом зможуть викупити ці цінні папери у холдингу.
 
У той же час фіндиректор «Київенерго» повідомила про готовність компанії до взаєморозрахунків у векселі та по заборгованості 2013 року, якщо цінні папери будуть повністю спрямовуватися на розрахунки з «Нафтогазом».
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Верховна Рада прийняла у другому читанні і в цілому урядовий проект закону «Про внесення змін до ст. 22 закону україни «Про Державний бюджет України на 2013 рік» щодо реструктуризації фактичної бюджетної заборгованості шляхом видачі фінансових казначейських векселів». За відповідний документ проголосували 237 народних обранців, утрималися - 3, не голосували - 78.
 
Коментарі (0)