Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняКиїв «оточили» блокпостами
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київ «оточили» блокпостами

У Києві встановили 8 блокпостів - 6 захисних споруд розташовано на в’їздах до міста, ще 2 – на столичних вулицях. Блокпости призначені для запобігання можливих терористичних дій у Києві.

У Києві встановили вісім блокпостів, які призначені для посилення заходів безпеки й правопорядку у столиці. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, передає прес-служба КМДА.

Так, захисні об’єкти встановлено на в’їздах до столиці на Одеському, Варшавському, Бориспільському, Житомирському, Дніпропетровському, Броварському шосе, а також у на вулиці Богатирській та Мінському проспекті.

«Для посилення захисту столиці у відповідь на загрозу можливих терористичних дій було прийнято рішення укріпити позиції на в’їздах до столиці. Це бетонні споруди, біля яких чергуватимуть правоохоронці. За необхідності на блокпостах перевірятимуться документи, підозрілі авто й вантажі, тому ми просимо водіїв із розумінням поставитися до цих процедур, які здійснюватимуться виключно в інтересах безпеки та спокою громадян столиці», – повідомив пан Пантелеєв.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, більшість столичних бомбосховищ та укриттів у задовільному стані. Однак, деякі з них використовувались у місті не за призначенням.

 
Коментарі (0)