Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиїв поповнюється новими тролейбусами
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київ поповнюється новими тролейбусами

Києва торкнулися транспортні зміни. Зокрема, столиця поповнилася п’ятьма новими тролейбусами. Окрім того, в Києві планують запустити нові маршрути до кінця літа.

Київ отримав п’ять нових тролейбусів за програмою ЄБРР. Окрім того, до кінця серпня будуть запущені нові маршрути, які стануть першим кроком у розвантаженні міських доріг, вивільнять паркувальні місця. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

За словами радника мера Києва Олександра Кави, комунальна транспортна мережа неможлива без появи нових тролейбусних, трамвайних й автобусних маршрутів, які стануть альтернативою приватному транспорту.
 
«Транспортна інфраструктура Києва має відповідати кращим європейським вимогам – тільки за таких умов можна вирішити проблему автомобільних заторів, як у центрі, так і у віддалених спальних районах столиці. Розвиток транспортної системи в Києві неможливий без розбудови сучасної системи орієнтування для пішоходів і водіїв, підвищення якості ремонту та утримання автомобільних доріг, а також запровадження новітніх рішень, які дозволяють істотно підвищити безпеку на вулицях і дорогах», – підкреслили в прес-службі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», станція метро «Дарниця» у Києві тимчасово закрита. Її працівники пояснили, – з технічних причин. 
 
Коментарі (0)