Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиїв потрапив у десятку міст по забрудненості повітря
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київ потрапив у десятку міст по забрудненості повітря

Українська столиця зайняла 10-е місце в рейтингу У столиці України сьогодні зафіксовано один з найвищих показників забруднення повітря в світі.

 

Українська столиця зайняла 10-е місце в рейтингу У столиці України сьогодні зафіксовано один з найвищих показників забруднення повітря в світі. Такі дані наводить портал Iqair, який відстежує рівень забруднення повітря в режимі реального часу. Відзначимо, що на 9:00 індекс повітря Києва склав 76 при нормі в 50. Місто розташоване на 16-му місці в рейтингу. Відповідно, рівень забруднення повітря в українській столиці характеризується як "нездоровий для чутливих груп населення". При такому рівні атмосферного забруднення людям із захворюваннями дихальної системи радять одягати респіратори, в приміщеннях закривати вікна і включати очищувачі повітря, а також виключити спортивні заняття під відкритим небом.

Найгірша ситуація в російському Красноярську - це місто на першому місці з показником аж в 195. На другій позиції - місто Сан-Паулу (Бразилія); третє місце займає Джакарта (Індонезія). "Сусідами" Києва в рейтингу виявилися Катманду (Непал) і китайський Шанхай.

Раніше повідомлялося, що столиця України регулярно потрапляє в цей список, але такий шкідливий повітря в Києві не завжди. Він погіршується через погодні змін - особливо під час сильного туману. Шкідливі речовини не встигають зникати і накопичуються дуже швидко в нижніх шарах.

 

 

 
 
Коментарі (0)