Рус Укр
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київ ризикує замерзнути взимку

Взимку у киян можуть виникнути проблеми з опаленням. Зокрема, це може статися через брак необхідних запасів додаткового палива.

У Києві можуть виникнути проблеми з енергопостачанням через відсутність необхідних запасів резервного палива. Про це на заявив голова Наглядової ради Київської муніципальної асамблеї Іван Плачков. Про це пише «Укрінформ».

«Через відсутність необхідних запасів резервного палива в Києві цієї зими може виникнути форс-мажорна ситуація з енергопостачанням», - зазначив екс-міністр енергетики та палива Іван Плачков.

За його словами, запасів резервного палива - мазуту - в місті явно недостатньо. «Може в січні-лютому в Києві складеться форс-мажорна ситуація з опаленням, коли температура знизиться нижче 25 градусів, а постачання газу з Росії, наприклад, будуть скорочені», - підкреслив пан Плачков.

Як зазначив  голова Наглядової ради, Києву потрібен запас мазуту, як мінімум, на 15-20 днів, від 150 до 200 тисяч тонн резервного палива, а не на 5-6, як зараз. «За 5-6 днів вирішити питання про постачання газу складно», - сказав він.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, через зниження тиску газу на ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 без гарячої води та тепла можуть залишитися понад 7 тисяч споживачів (житлових будинків, об'єктів соцсфери) у 6 районах столиці.

 
Коментарі (0)