Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиїв шукає інвесторів для модернізації парків
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київ шукає інвесторів для модернізації парків

Аби парки столиці були комфортними, сучасними і безпечними, Київ шукає інвесторів. На думку мера Києва, останніми роками місто перестало бути зеленим та зручним.

Одне з основних завдань міської влади  – зберегти зелені зони Києва – парки і сквери. Для цього місто залучає інвесторів, аби столичні парки були комфортними, сучасними і безпечними. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час презентації міського проекту реформування міського паркового господарства «Київські парки», передає прес-служба КМДА.

«Ми всі знаємо Київ як зелене комфортне місто. На жаль, останніми роками він перестав бути таким. Сьогодні ми зібралися, щоб обговорити питання розвитку столичних парків і скверів. Нам потрібно змінити концепцію розвитку зелених зон», – зазначив Віталій Кличко.
 
Він розповів, що коли у юнацтві працював екскурсоводом, то презентував Київ як одне з найзеленіших міст в Європі, де на кожного мешканця міста припадало більше 100 зелених насаджень.
 
«Це було більше 20 років тому. На жаль, ситуація за останні роки погіршилася. Через корупцію земля продавалася у паркових зонах, знищувалися сквери, у місцях відпочинку людей виростали висотки. Наше завдання – аби все в Києві було прозоро, щоб громада вирішувала, де потрібно будувати, а де – відпочивати. Нам потрібно зберегти легені Києва, зелені насадження, наші парки і сквери», – наголосив Віталій Кличко.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», комунальники Києва продовжують роботи з ліквідації аварійно-небезпечних руйнувань асфальтобетонного покриття. У «Київавтодорі» пояснили, де саме відремонтували дороги.
 
Коментарі (0)