Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа київських дорогах «латають» асфальт
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

На київських дорогах «латають» асфальт

Комунальники Києва продовжують роботи з ліквідації аварійно-небезпечних руйнувань асфальтобетонного покриття. У «Київавтодорі» пояснили, де саме відремонтували дороги.

Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують роботи з ліквідації аварійно-небезпечних руйнувань асфальтобетонного покриття вулично-шляхової мережі міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

За інформацією компанії, погодні умови сприяють проведенню робіт із ліквідації аварійно-небезпечних руйнувань асфальтобетонного покриття автошляхів та вулиць столиці.
 
Так, протягом 18-20 лютого дорожні бригади КП ШЕУ районів та КП «Київавтошляхміст» ліквідували руйнування на ділянках площею 1163,3 кв. м. Зокрема, роботи були проведені в Голосіївському районі на вул. Сумській, вул. В. Жуковського, вул. Васильківській на розі з вул. О. Трутенка.
 
Окрім того, шляховики провели роботи у Деснянському районі на вул. М. Закревського, вул. Червоноткацькій, вул. М. Лаврухіна, вул. Леніна (с. Троєщина), а також в Оболонському районі – на вул. Полярній, вул. Північній, просп. Оболонському та інших ділянках.
 
У Подільському районі проведено роботи на площі 117,6 кв. м. на вул. Газопровідній. 
 
У Святошинському районі ремонтували покриття на вул. Командарма Уборевича, бульварі Академіка Вернадського, Кільцевій дорозі та на інших об’єктах вулично-дорожньої мережі.
 
У Солом’янському районі було ліквідовано 191 кв. м. руйнувань, зокрема на просп. Повітрофлотському, вул. Гарматній, вул. Новій. У Шевченківському районі роботи виконано на вул. Коперника, вул. Бакинській, вул. М. Кравченка, вул. Г. Андрющенка та інших ділянках.
 
Крім того, працівники КП «Київавтошляхміст» працювали на Південному мосту, на мосту Метро, а також на шляхопроводах міста.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», столиця заборгувала «Київенерго» за електроенергію більше 700 млн грн. Найбільшими боржниками стали комунальні підприємства. Однак, населення навпаки – скоротило свої борги.
 
Коментарі (0)