Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоКиїв істотно збільшив витрати на будівництво і ремонт
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київ істотно збільшив витрати на будівництво і ремонт

Київрада прийняла зміни до програми соціального і економічного розвитку столиці на 2018-2020 рр. в частині розподілу витрат на 2019 р

 

Київрада прийняла зміни до програми соціального і економічного розвитку столиці на 2018-2020 рр. в частині розподілу витрат на 2019 р Проект рішення підтримав 91 депутат.

Загальна сума запланованих програмою капітальних витрат в 2019 року в 1,5 рази перевищує показник 2018 р Традиційно найбільше коштів спрямують на розвиток стратегічно важливих галузей для Києва - ЖКГ, транспорт, спорт і охорону здоров'я.

На вирішення нагальних питань у сфері житлово-комунального господарства шляхом будівництва нових і реконструкції існуючих об'єктів будуть спрямовані кошти в розмірі 4,7 млрд. Грн. Крім того, документом передбачено системне вирішення проблем транспортної інфраструктури Києва. На це виділять 4,4 млрд. Грн.

За інформацією ProfiDOM.com.ua, на об'єкти системи охорони здоров'я передбачено 1,5 млрд. Грн. За рахунок цих коштів будуть проведені роботи по реконструкції і будівництву медичних закладів.

На будівництво і ремонт шкіл та садочків відведено 1,7 млрд. Грн. Зокрема, фінансування буде направлено на реконструкцію пускових об'єктів в Дніпровському, Дарницькому, Оболонському, Голосіївському та Подільському районах.

Нагадаємо, раніше на Володимирській гірці почалися будівельні роботи по зведенню пішохідно-велосипедного моста. Новий міст, який з'єднає парк "Володимирська гірка" з Аркою дружби народів, планують відкрити в кінці весни наступного року.

Ще програма передбачає 300 млн. Грн. на будівництво доступного житла та житлових будинків для учасників АТО, а також покупку житла для черговиків.

 

 
Коментарі (0)