Рус Укр
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київ запасся «вугіллям»

Задля підготовки об’єктів теплопостачання до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 року у столиці заготовлено понад 50 тис. тонн вугілля.

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Правил підготовки та проведення опалювального сезону в Києві з метою ефективної координації заходів щодо підготовки об’єктів житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період і забезпечення своєчасного  початку та стабільного  проходження опалювального сезону 2012-2013 років, сформовано план відповідних заходів.

Про це повідомив керівник Головного управління енергетики, енергоефективності та енергозбереження КМДА В'ячеслав Лісовик.

«Серед них наразі вже виконано заміну 9 котлів, капітальний ремонт 607 котлів, загальна підготовка 222 котельні.  Підготовано 2 тисячі 312 км теплових мереж у двотрубному обчисленні, відремонтовано 12,7 км теплових мереж, підготовано 2505 центральних теплових пунктів. Також заготовлено 50 тисяч 286 тонн вугілля, створено запаси рідкого палива у обсязі 44 тисячі 643 тонни», - поінформував В. Лісовик в коментарі УНН.

Читайте також: Українці не сподіваються на теплі батереї

Наразі також майже у 100% готовності перебувають і об’єкти соціальної сфери: необхідні роботи виконано у 1111 закладах. «Серед них 460 шкіл, 471 дитячий садочок, 180 лікарень», - уточнив чиновник.

Нещодавно у КМДА звітували щодо 92% готовності житлового фонду міста до зими. Котельні міста готові до опалювального сезону майже повністю. Відповідно до законодавства опалювальний сезон починається, якщо протягом 3-х діб температура повітря є нижчою 8 градусів тепла. Якщо таке станеться раніше 15 жовтня, то у житловому секторі почнуть опалювати раніше. В цілому ж опалювальний сезон розпочнуть 15 жовтня.

Нагадаємо, у 2013 році силами українського вуглепрому планується видобути приблизно 85 млн тонн вугілля. Разом з цим з початку року вугільні підприємства України перевиконали  плановий показник на 24,2%.

Як повідомляла «У.К.», міністр енергетики та вугільної промисловості України Юрій Бойко, на сьогоднішній день вже повністю сформовано паливний ресурс для проходження Україною опалювального сезону 2012/2013 років.

 
Коментарі (0)