Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКиїв живе без гарячої води
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київ живе без гарячої води

Столичні будинки і надалі продовжують утримувати без гарячої води. Сьогодні без цього комунального блага з різних причин перебуває понад 2,5 тис. споживачів.

Понад дві з половиною тисячі столичних споживачів сьогодні перебувають без гарячого водопостачання.

За інформацією ПАТ «Київенерго», станом на 6:00 поточного дня в результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання тимчасово без ГВП залишається 569 споживачів. Серед них 40 - у Голосіївському, 179 - у Дарницькому, 148 - у Дніпровському, 11 - в Оболонському, 31 - у Печерському, 42 - у Подільському, 12 - у Святошинському, 97 - у Солом`янському, 9 - у Шевченківському районах.

При цьому зауважується, що протягом минулої доби в результаті усунення 32 пошкодженнь на тепломережах до гарячого водопостачання підключено 741 споживача.

Окрім того, у «Київенерго» зазначають, що через планові ремонтні роботи в тепловому господарстві, тимчасово без ГВП залишається 417 споживачів: 48 - у Голосіївському, 12 - у Дарницькому, 40 - у Деснянському, 11 - у Дніпровському, 12 - в Оболонському, 3 - у Печерському, 5 - у Подільському, 86 - у Святошинському, 24 - у Солом’янському, 76 - у Шевченківському районах.

«Внаслідок проведення гідравлічних випробувань тепломереж відключено 1509 споживачів — 43 - у Голосіївському, 1 - в Оболонському, 1465 - у Шевченківському районах» - додається у повідомленні.

А також зауважується, що у зв’язку з проведенням реконструкцій (повної заміни ділянок) відключено 166 споживачів — 27 - у Голосіївському, 10 - у Дарницькому, 29 - у Деснянському, 31 - в Оболонському, 12 - у Печерському, 2 - у Подільському, 15 - у Святошинському, 7 - у Солом`янському, 33 - у Шевченківському районах.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, наразі через заборгованість проходить відключення гарячого водопостачання у двох районах столиці.

 
Коментарі (0)