Рус Укр
ГоловнаКоментаріТеплоенергетикаКиївенерго передасть теплові мережі в управління КП «Київтеплоенерго»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київенерго передасть теплові мережі в управління КП «Київтеплоенерго»

Київенерго передасть теплові мережі, що транспортують тепло мешканцям частини Дарницького району, в управління комунальному підприємству «Київтеплоенерго».

Київенерго передасть теплові мережі, що транспортують тепло мешканцям частини Дарницького району, в управління комунальному підприємству «Київтеплоенерго». 28 липня 2016 р. Київрада прийняла рішення про внесення відповідних змін до Угоди щодо реалізації проекту управління та реформування енергетичного комплексу м.Києва від 27 вересня 2001 р., укладеної між Київською міською державною адміністрацією та ПАТ «Київенерго».

У відповідності до цих змін, буде передано комплекс об`єктів, що забезпечує транспортування тепла до споживачів, послуги опалення та гарячого водопостачання яким надає Дарницька ТЕЦ. А саме: 275,659 км тепломереж (у двотрубному вимірі), 93 насосні та дренажні станції, 96 індивідуальних теплових пунктів та 136 центральних теплових пунктів.

Логікою передачі теплового господарства саме вказаної зони є приведення ринку комунальних послуг столиці у відповідність до Закону №1198 «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення розрахунків за енергоносії». Київенерго не є постачальником послуг централізованого опалення та гарячого водопостачання для споживачів частини Дарницького району (ним є ТОВ «Єврореконструкція»), а тільки транспортує до них теплоносій. Тому крок з розмежування зон відповідальності різних постачальників є доцільним. Це дозволить контролювати усі етапи від виробництва тепла до передачі теплоносія до «стінки будинку».

«Для Київенерго як найбільшого постачальника послуг опалення та гарячого водопостачання для киян відповідальність за якість послуг – один з пріоритетів діяльності. Компанія готова до чесної конкуренції на ринку тепла та продовжує робити все можливе, аби забезпечити повноцінну підготовку теплового господарства столиці до опалювального сезону по своїй зоні відповідальності», -зазначив генеральний директор ПАТ «Київенерго» Олександр Фоменко.

Нагадаємо, Київенерго забезпечує теплом 75% киян, в управлінні Компанії 2 теплоелектроцентралі, 4 станції теплопостачання, 178 котельних та 2559 теплопунктів, а також 2 644,806 км тепломереж (у двотрубному вимірі).

 
Коментарі (0)