Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Київенерго» проводить перерахунок оплати за тепло
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

«Київенерго» проводить перерахунок оплати за тепло

«Київенерго» здійснює перерахунки обсягів та вартості наданих компанією послуг з опалення в зв'язку з закінченням опалювального періоду.

«Київенерго» проводить перерахунок розміру оплати за централізоване опалення в зв'язку з закінченням опалювального періоду. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

Зокрема, у рахунках за квітень 2015 року, які клієнти отримають у травні поточного року, буде нарахована сума до сплати за період до 15 квітня. Якщо опалення в будинку було відключено до 15 квітня, перерахунок (відповідно до фактичної дати, коли надання послуги призупинено) вже відображений у надісланому рахунку.
 
«Якщо опалення в будинку було відключено після 15 квітня, нарахування (відповідно до фактичної дати, коли надання послуги призупинено) будуть відображені в рахунках за травень. Ці рахунки клієнти отримають у червні», – пояснили в «Київенерго».
 
На підприємстві просять звернути увагу на те, що сума до оплати формується на підставі тарифів, які діяли під час надання послуги. 
 
«Нові тарифи на опалення вступили в силу з 1 травня 2015 року і будуть діяти протягом періоду надання послуги, тобто в наступному опалювальному періоді 2015-2016 рр», – йдеться в повідомленні.
 
Зазначимо, рахунки за гарячу воду та опалення, як і раніше, формує КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр» (ГІОЦ). 
 
Нагадаємо, до Києва повернулися відключення гарячої води через обмеження газопостачання котелень. Кияни вимагають дій від місцевої влади, місцева влада - від «Нафтогазу», «Нафтогаз» - від «Київенерго», «Київенерго» - від киян та місцевої влади. Хто ж винен?
 
Коментарі (0)