Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКиївенерго розпочало гідравлічні випробування тепломереж у частині Шевченківського та Голосіївського районів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київенерго розпочало гідравлічні випробування тепломереж у частині Шевченківського та Голосіївського районів

7-21 червня КИЇВЕНЕРГО проводить гідравлічні випробування у частині Шевченківського та Голосіївського районів

Випробування тепломереж у частині Шевченківського та Голосіївського районів проводять в межах вул. Артема, Володимирської, Саксаганського, Б. Хмельницького, бул. Т. Шевченко та ін. (повний перелік вулиць дивіться, будь ласка, у додаткових файлах).

Випробування триватимуть з 7 по 21 червня. На цей час тимчасово припиниться гаряче водопостачання 573 житлових будинків, 10 дитсадків, 11 шкіл, 502 відомств та 21 лікувального закладу у Шевченківському районі; 100 житлових будинків, 7 дитсадків, 2 шкіл, 109 відомств та 3 лікувальних закладів – у Голосіївському.

Нагадаємо, гідравлічні випробування тепломереж Києва, 70% яких вичерпали свій 25-річний ресурс експлуатації, проводяться з метою діагностики та виявлення потенційно аварійних ділянок до початку опалювального сезону. У центральних районах міста гідровипробування розпочалися 17 травня (в межах станцій метро «Хрещатик», «Площа Льва Толстого», «Олімпійської», «Палац «Україна», «Либідська», «Палац Спорту», «Дружби Народів», «Кловської», «Золоті Ворота»). Згідно графіку, затвердженого КМДА, вони тривали до 31 травня. В результаті виявлено 105 пошкоджень, з них 8 – на магістральних тепломережах діаметром більш ніж 500 мм. На сьогодні по цій зоні усунено 56 пошкоджень. Всі пошкодження на магістральних тепломережах діаметром більш ніж 500 мм залагоджені. Через велику кількість пошкоджень та високу ступінь зношеності теплотрас ще тривають ремонтні роботи з усунення 49 пошкоджень – переважно на розподільчих тепломережах діаметром менш ніж 200 мм.

КИЇВЕНЕРГО посилило заходи з безпеки під час гідравлічних випробувань тепломереж. Випробування магістральних теплових мереж в центральній частині міста, які є найбільш зношеними, проводяться ранком (з 5:00 до 8:00), до початку ділової активності міста. Компанія попереджає чергові поліцейські патрулі про найбільш небезпечні ділянки тепломереж, для оперативного перекриття доступу людей та автомобілів у зону можливих витоків.

У свою чергу, КИЇВЕНЕРГО просить киян бути уважними та дотримуватись заходів безпеки при виникненні провалин ґрунту чи асфальту або появи води чи пари на поверхні та за жодних обставин не наближатися до них. За можливості прослідкуйте, аби до них ніхто не наближався до приїзду оперативно-відновлювальних бригади та повідомте про пошкодження контакт-центр КИЇВЕНЕРГО за номером 15-88 (з мобільного – 202-15-88).

У зв`язку з початком літніх канікул, а відтак і збільшенням кількості вільного часу у школярів, акцентуємо увагу батьків на необхідності роз`яснювальної роботи з дітьми щодо безпеки під час прогулянок містом.

Компанія також просить автомобілістів не паркувати автівки над люками теплових камер, що підвищує ймовірність пошкодження транспорту та унеможливлює оперативне відключення пошкоджених ділянок.

 
Коментарі (0)