Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні події«Київенерго» скаржиться на заблоковані рахунки
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

«Київенерго» скаржиться на заблоковані рахунки

У «Київенерго» заблокували спец рахунки. Проте, через відсутність нормативу розщеплення коштів, який мала затвердити Нацкомпослуг, компанія не може розрахуватися за спожитий газ з НАК «Нафтогаз України».

На рахунках зі спеціальним режимом використання ПАТ «Київенерго» заблоковані більше 64,5 млн грн, які надійшли як сплата за теплову енергію від споживачів компанії. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

«Кошти заблоковані через відсутність нормативу розщеплення коштів, який мала затвердити нині ліквідована Національна комісія, що здійснює державне регулювання в сфері комунальних послуг України. Відсутність цього нормативу унеможливлює перерахунок коштів за природний газ, який був використаний на виробництво теплової енергії, НАК «Нафтогаз України»» – відзвітували в прес-службі.
 
У прес-службі «Київенерго» нагадали, що підприємство знизило заборгованість перед НАК «Нафтогаз України» з початку поточного року на 3,13 млрд грн, що на 2 млрд грн більше, ніж за аналогічний період 2013. Рівень розрахунків «Київенерго» за поточне споживання природного газу в 2014 році є найвищим за останні 3 роки і перевищує 167%.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Президент України ліквідує НКРЕ та Нацкомпослуг. На їх базі гарант має намір створити єдину комісію. Організацією її роботи займеться уряд.
 
Коментарі (0)