Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЖитло«Київміськбуд» заявив про відновлення будівництва чотирьох ЖК
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

«Київміськбуд» заявив про відновлення будівництва чотирьох ЖК

Голова правління "Київміськбуду" Ігор Кушнір заявив про поновлення робіт у чотирьох ЖК

 

Голова правління "Київміськбуду" Ігор Кушнір заявив про поновлення робіт у чотирьох ЖК. Раніше компанія зупинила всі роботи та звернулася до київської влади за докапіталізацією в 1 млрд грн. Проте ще до рішення органів місцевої влади щодо виділення коштів для найбільшого забудовника "Київміськбуд" повернувся на забудови.

Як написав Кушнір на своїй сторінці у Facebook, роботи відновили у ЖК "Урловський-1", "Урловський-2", Мітах і днями відновлять роботи у ЖК "Абрикосовий". "На компанії стоїть відповідальність перед 20 тис. інвесторів", – написав Кушнір.

Зазначимо, раніше OBOZREVATEL писав про те, що КМДА не планує виділяти "Київміськбуду" 1 млрд грн. Підприємство, яке за законом належить місту, є холдинговою компанією. Операційну діяльність та будівництво виробляють компанії з холдингу.

ЖК "Райдужний", який досі без підключених комунальних послуг, мали здати ще до повномасштабної війни. Інвесторам обіцяють підключити комунальні послуги тільки після того, як будинок віддадуть керівній компанії, а на цей момент обіцяють надати договори купівлі-продажу.

При цьому ніхто не може гарантувати, що "Київміськбуд" виконав усі технічні умови і справді зможе підключити будинок до комунальних послуг. Тоді як будинки "Київміськбуду" недобудовані і в забудовника немає ресурсу для завершення будівництва, саме Ігор Кушнір став героєм розслідування "Батальйон Відень" про політиків, чиновника та бізнесменів, які під час повномасштабної війни з якоїсь причини виїхали за кордон і продовжують розкішне життя.

 

 

 
Коментарі (0)