Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиїврада надіється на прибуток від парковок
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київрада надіється на прибуток від парковок

Київська влада розраховує отримати більше 60 млн грн надходжень від парковок. Зокрема, для досягнення цієї мети, у Київраді планують збільшити кількість автомобільних місць.

Столична влада у 2015 році планує отримати більше 60 млн грн надходжень від парковок. Про це на засідання Київської міської державної адміністрації заявив голова бюджетної комісії Андрій Странніков, передає «РБК-Україна».

За словами чиновника, згідно з концепцією програми парковки, планується збільшити кількість автомобільних місць. Тож, міська влада розраховує на прибутки не менші, ніж за попередній рік, які тоді складали близько 60 млн гривень.

«Сьогодні буде презентована концепція програми паркування. Там є шляхи наведення порядку в цій сфері. Там все, що стосується електронного обігу коштів. Це збільшення кількості машиномісць та їх правильного обліку. Крім того, 28 січня ми будемо затверджувати рішення про місцевих податках і зборах, і там окремим питанням буде положення про сплату паркувального збору. Від паркування в минулому році близько 60 млн ми отримали від парковки і в цьому році запланована така ж сума. Але скільки ми отримаємо додатково від цих заходів, ми побачимо», - заявив пан Странніков.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, замість обіцяної відміни автопарковочного збору в Україні можуть відновити скандальну норму про блокування автомобілів при порушенні правил парковки. І це не єдиний сюрприз для автовласників.

 
Коментарі (0)