Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїТарифи ЖКГКиїврада проведе громадське обговорення щодо тарифів на проїзд
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київрада проведе громадське обговорення щодо тарифів на проїзд

Думку киян вивчатимуть шляхом електронних консультацій на офіційному веб-порталі КМДА.

Думку киян вивчатимуть шляхом електронних консультацій на офіційному веб-порталі КМДА.

Київська міськдержадміністрація (КМДА) оголосила, що з 17 травня до 3 червня проводить громадське обговорення проекту розпорядження про підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті до 8 гривень. Думку киян вивчатимуть шляхом електронних консультацій на офіційному веб-порталі КМДА.

Про це повідомляє пресс-служба КМДА, передає Радіо Свобода.

Зокрема, станом на 11:30 18 травня на користь підвищення цін у транспорті висловилися двоє учасників обговорення, проти – 37. Пізніше сторінка, на якій серед зареєстрованих на офіційному веб-порталі КМДА користувачів відбувається обговорення, стала недоступною, з’явився напис про перевантаженість сервера і пропозиція спробувати увійти пізніше.

Крім того, влада Києва заявляє, що планує провести зустріч із громадськістю, про час і дату якої повідомлять додатково.

Раніше київська влада повідомила, що з 14 липня вартість проїзду у міському транспорті столиці України зросте до 8 гривень – за разову поїздку або до 6,3 гривень – за умови користування проїзним квитком (безконтактною карткою). Водночас у «Київському метрополітені» заявили, що після подорожчання усі пільги на проїзд в метро для 23 категорій населення будуть збережені.

Міський голова Києва Віталій Кличко пояснив, що підвищення ціни пов’язане з тим, що нинішня собівартість проїзду набагато вища.

Також стало відомо, що у Києві знову подорожчає проїзд у метро з 14 липня до 8 гривень. Про це повідомляє прес-служба метрополітену.

«Для постійних пасажирів вартість поїздки у метро підвищиться на 1 гривню 30 копійок у проїзних та на 1 гривню 50 копійок при поповненні картки метро на 50 поїздок, відносно сьогоднішньої вартості у 5 гривень. Усі пільги для соціально вразливих категорій населення, а таких у метрополітені 23, – збережено», – йдеться у повідомленні.

 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
21 Травня 2018 p. 23:09
Не тарифи і ціни зростають, а знецінюються українські гроші - лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів. ------------------------------------------Тенденцію постійного знецінення українських національних грошей було закладено ще на початку 1992 року. В 1992 році ввели національну валюту "купонокарбованець" і з 1992 по 1996 рік той купонокарбованець знецінився у сотні тисяч разів. У 1996 році купонокарбованець обміняли на гривню по курсу: сто тисяч купонокарбованців за одну гривню, і з 1996-го року до 2014-го року гривня знецінилась приблизно у 20 разів. А починаючи з 2014 року швидкість знецінення гривні значно зросла . Отже, загалом за період незалежності українські гроші знецінились у мільйони разів. ----------------------------------------------Знецінення національних грошей, тобто інфляція, - це не що інше як тихий грабунок людей владою тієї держави, яка провадить таке знецінення.
Коля Пухов
22 Травня 2018 p. 23:22
Припустим, що у вас є певна кількість гривень, за яку ви можете купити певну кількість товару. Ви не витратили ці гроші з метою економії, але через деякий час з"ясувалося, що тепер за них ви можете купити лише частину від попередньої кількості того товару. Фактично це означає, що за час вашої затримки з покупкою вас просто-напросто обікрадено.---------------------------------------------------------------І хто ж, по-вашому, вас обікрав?