Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГПодіїКиїврада виділить землю для родин загиблих учасників АТО
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київрада виділить землю для родин загиблих учасників АТО

Комісія Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування підтримала проект рішення, що передбачає передачу у власність для членів сімей загиблих киян-учасників АТО земельних ділянок
Постійна комісія Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування підтримала проект рішення, що передбачає передачу у власність для другої черги членів сімей загиблих киян-учасників АТО земельних ділянок у селищі Биківня. Про це повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко, передає прес-служба КМДА.
 
“Сьогодні профільна комісія підтримала виділення землі для другої черги родин — 50 осіб. Станом на сьогодні у Києві зареєстровано 206 родин загиблих учасників АТО. Першою чергою, у 2016 році, ми виділили 92 земельні ділянки. Загалом за два роки виділено 142 земельні ділянки із 206 необхідних. Наступним нашим кроком стане підготовка до виділення третьої черги — для 64 родин”, — сказав Володимир Бондаренко.
 
Влада передбачила на 2017 рік комплекс заходів для посилення соціального захисту киян-учасників антитерористичної операції, а також родин загиблих учасників АТО і Героїв Небесної Сотні.

Зокрема, покривання витрат на житлово-комунальні послуги, на безкоштовне поховання загиблих учасників АТО та виготовлення і встановлення надгробків, на дороговартісне лікування. Серед іншого планується забезпечити оздоровлення дітей учасників АТО до 7 років у супроводі матері, батька або особи, яка їх замінює. 

 
Коментарі (0)