Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКиїврада витягує «Київпастранс» з фінансової ями
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київрада витягує «Київпастранс» з фінансової ями

Київрада збільшила розмір статутного капіталу «Київпастрансу». Перерозподілені кошти будуть використані на погашення заборгованості по виплаті заробітної плати працівникам компанії.

Депутати Київради прийняли рішення збільшити розмір статутного капіталу КП «Київпастранс». Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Для вирішення питання погашення заборгованості працівникам КП «Київпастранс» 25 грудня на сесії Київради депутатами було прийнято рішення щодо збільшення розміру статутного капіталу КП «Київпастранс» на 50 млн грн.
 
Перерозподілені кошти будуть використані на погашення заборгованості по виплаті заробітної плати працівникам КП «Київпастранс» за жовтень та частково листопад 2014 року.
 
 «Станом на 25 грудня 2014 року в КП «Київпастранс» існує заборгованість із виплати заробітної плати (з податками) працівникам підприємства за жовтень у розмірі 28,1 млн грн та затримка виплати за листопад – 57,3 млн грн, що виникли у наслідок виділення в не повному обсязі компенсації проїзду пільгових категорій громадян в наземному транспорті міста Києва з Державного бюджету», – пояснюють в КМДА.
 
Потреба КП «Київпастранс» у фінансуванні з Державного бюджету у 2014 році на компенсацію пільгового проїзду громадян складає 554 млн грн. Проте, не зважаючи на це, на 2014 рік було передбачено компенсацію пільгового проїзду громадян з Державного бюджету в сумі 130 млн грн (23% планової потреби).
 
А отже, фінансування із Державного бюджету на компенсацію пільгового проїзду громадян в наземному міському транспорті було передбачено не в повному обсязі. Крім того, навіть передбачені (не в повному обсязі) асигнування фактично виконані лише на 92%.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», вчора статутний капітал Київського метро збільшився на 40 млн грн. Ці кошти Київрада виділила на ремонт рухомого складу метрополітену.
 
Коментарі (0)