Рус Укр
ГоловнаКиївські будніОпалювальний сезон 2023-2024Київщина заборгувала за послуги розподілу газу понад 76 млн грн
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київщина заборгувала за послуги розподілу газу понад 76 млн грн

Станом на 1 вересня поточного року жителі Київської області заборгували за послуги розподілу газу понад 76 млн грн

 

Жителі Васильківщини мають сплатити понад 9 млн грн. Більш ніж по 5 млн грн винні у Бориспільському, Броварському та Білоцерківському районах. Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Бориспільської міської ради.

У компанії пояснюють, накопичення боргів викликано розпорядженням Кабінету Міністрів України про заборонену під час дії карантину і протягом 30 днів після його скасування призупиняти газопостачання.

По закінченню карантинних дій всі стоятимуть перед необхідністю сплати за використані послуги, у іншому випадку компанія буде вимушена припинити постачання газу. Споживачі мають розуміти, чим більше зросте борг, тим складніше його погасити. До того ж доведеться відшкодовувати витрати за припинення і відновлення газопостачання, - пояснює голова правління АТ "Київоблгаз" Дмитро Дронов.

Ситуація з підготовкою до опалювального сезону є вкрай критичною. Відсутність належного фінансування перешкоджає проведенню планових ремонтних робіт. Це може призвести до зриву вчасного початку опалювального сезону. Кошти мають бути направлені на роботу аварійної газової служби, ремонти газорозподільної системи, обстеження газопроводів, підтримку тиску газу в мережах, локалізацію та ліквідацію аварійних ситуацій, а також заміну зношених ділянок газопроводів.

 

 
Коментарі (3)
Коля Пухов
07 Вересня 2020 p. 18:04
До уваги "КиївГазу". --------------Якщо у споживача є переплата, то її із знаком "мінус" треба зазначаєти у графі "ДО СПЛАТИ". А у Ваших платіжках у випадку переплати у цій графі записані нулі, що явно є неправильно. Оформлюйте платіжки згідно загальноприйнятих норм.
Коля Пухов
08 Вересня 2020 p. 21:21
Мабуть, споживачі не хотять вносити оплату за розподіл окремою платіжкою, бо це ж треба викидати гроші ще й на "комісію". Отже, даремно "КиївГаз" витрачає папір і фарбу на друкування окремих платіжок за розподіл, - люди відразу розшифрували це як "вишкрібання" без ніяких причин.
Коля Пухов
08 Вересня 2020 p. 21:59
Раніше була одна платіжка, то нехай і буде одна, бо усяке розмноження платіжок споживачі сприймають погано, оскільки це додаткові витрати грошей на комісію, і додаткові витрати часу на стояння у чергах. Бо у зв"язку з великою кількістю платіжок касири довше обслуговують кожного споживача, і черга рухається дуже повільно.