Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїФінансування ЖКГКиївські кінотеатри відберуть у бізнесменів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київські кінотеатри відберуть у бізнесменів

У восьми комунальних кінотеатрах столиці працює комісія з припинення їхньої діяльності. Комісію було створено з метою недопущення розграбунку комунального майна нелегітимною адміністрацією закладів.

Комунальні кінотеатри працюватимуть для киян, а не задовольнятимуть приватні інтереси. На цьому наголосив заступник голови КМДА Віктор Корж, інформує прес-служба столичної міськдержадміністрації.

Як зазначається у повідомленні, у восьми комунальних кінотеатрах столиці працює комісія зі здійснення організаційно-правових заходів щодо припинення діяльності кінотеатрів. Комісія була створена на виконання рішення Київради про реорганізацію комунальних кінотеатрів з метою розвитку мережі та недопущення розграбунку комунального майна нелегітимною адміністрацією закладів.

Так, правонаступником всіх прав і обов’язків та майна кінотеатрів комунальної власності «Братислава», «Київська Русь», «Лейпціг», «Ленінград», «Росія», «Флоренція», «Кінотеатр «ім. Т.Шевченка» та «Загреб» визначено комунальне підприємство «Київкінофільм». Таким чином міська влада має на меті оптимізувати роботу комунальних підприємств культури і сприяти не лише більш ефективному використанню комунального майна, а й їхньому потужному розвитку.

«Стан, у якому зараз перебувають комунальні кінотеатри, – це яскраве свідчення безвідповідальності та привласнення окремими особами комунального майна з метою особистої наживи. Переважна більшість кінотеатрів перебувають у незадовільному стані, мають накопичені борги та перебувають у судових процесах. Обурює те, що народні депутати допомагають самозванцям та відстоюють приватні інтереси, а не дбають про громаду», – зазначив Віктор Корж.

Він також зауважив, що основним завданням столичної влади є відновлення роботи і конкурентоздатності кінотеатрів, для цього у міському бюджеті будуть передбачені відповідні кошти.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)