Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГКиївська ГЕС у повній «бойовій» готовності
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київська ГЕС у повній «бойовій» готовності

Відповідно до вимог нормативного документу «Безпека гідротехнічних споруд і гідромеханічного обладнання електростанцій України» обстеження стану гідротехнічних споруд Київської ГЕС фахівці проводять кожні 5 років.

Створена за дорученням голови КМДА Олександра Попова робоча група обстежила гідротехнічні споруди Київської ГЕС та перевірила організацію нагляду за ними.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

«Гідротехнічні споруди напірного фронту Київської ГЕС та їхнє гідромеханічне обладнання знаходяться у працездатному стані, відповідають вимогам проекту та виконують своє функціональне призначення у проектних режимах», – повідомив під час перевірки перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

Зауважимо, що для постійного контролю за станом гідротехнічних споруд Київської ГЕС впроваджена система автоматизованого контролю безпеки гідротехнічних споруд, яка охоплює правобережну та лівобережну греблі загальною довжиною понад 50 км та будівлю ГЕС.

У результаті впровадження цієї системи вирішено питання оцінки стану ГЕС за допомогою автоматизованої контрольно-вимірювальної апаратури. Параметри контролю у непереривному режимі обробляються комп’ютером і передаються на пульт диспетчера ПАТ «Укргідроенерго».

Нагадаємо, що відповідно до вимог нормативного документу «Безпека гідротехнічних споруд і гідромеханічного обладнання електростанцій України» обстеження стану гідротехнічних споруд Київської ГЕС фахівці проводять кожні 5 років.

Також Олександр Мазурчак додав, що вже сьогодні місто готове до ймовірного паводку, проте загрози його виникнення немає.

«Сьогодні профільні служби міста працюють над двома головними завданнями: вивозять сніг та чистять зливостоки. Першочергово наслідки снігопаду ліквідовують у центральній частині міста та у місцях, де у період танення може виникнути критична ситуація. «Київавтодор» очищує від снігу зливові стоки, аби каналізація міста працювала справно», – сказав Олександр Мазурчак та додав, що у разі необхідності для попередження повені буде задіяно спеціалізовану техніку.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)