Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЖитлоКиївський ринок «Столичний» може перейти в руки забудовників
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київський ринок «Столичний» може перейти в руки забудовників

У Stolitsa Group відзначають, що основною метою викупу є розширення напрямків діяльності, оздоровлення фінансово-господарського становища на ринку «Столичний»

Група компаній Stolitsa Group, серед галузей діяльності якої - проекти нерухомості в Києві і області, зокрема, житлові комплекси Варшавський, Галактика, Seven і інші, має намір звернутися в Антимонопольний комітет України по дозвіл на придбання ринку сільськогосподарської продукції «Столичний».

Як повідомляє прес-служба компанії, Stolitsa Group (входить в литовську групу BT Invest) протягом трьох місяців завершить придбання 54,25% статутного капіталу ТОВ «Ринок сільськогосподарської продукції« Столичний », в зв'язку з чим і звертається до АМКУ із заявою про надання дозволу на угоду. У січні 2019 року Stolitsa Group підписали з Олександром Стельмахом, який є бенефіціарним власником 54,25% статутного капіталу ринку, угоду про викуп належної йому частки.

У Stolitsa Group відзначають, що основною метою викупу є розширення напрямків діяльності, оздоровлення фінансово-господарського становища на ринку «Столичний», а також реструктуризація боргів підприємства. При цьому в компанії запевняють, що зміна мажоритарного власника ринку ніяк не вплине на працівників, контрагентів, орендарів торгових площ і клієнтів ринку. Стаття по темі: Уфологи шукають в горі на півдні Франції "гараж прибульців» Після закриття угоди з Олександром Стельмахом Stolitsa Group володіти 76,75% статутного капіталу ринку «Столичний». Станом на лютий 2020 року «Столичний» мав заборгованість перед кредиторами в розмірі 235 млн грн. А в березні 2020 року ринок збільшив кредиторську заборгованість компанії на 177 млн ​​грн - до 412 млн грн.

 

 
Коментарі (0)