Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиївські автобуси і тролейбуси змінять маршрути
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київські автобуси і тролейбуси змінять маршрути

У Києві від завтра тимчасово змінять свої маршрути декілька тролейбусів та автобусів. У «Київпастрансі» пояснюють такі заходи проведенням продовольчих ярмарок та зверненнями громадян.

У Києві з 17 січня вносяться тимчасові зміни у маршрути курсування деяких міських тролейбусів та автобусів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Київпастранс».

Зокрема, з завтрішнього дня за новим маршрутом курсуватимуть тролейбуси №34. Зміни спричинені зверненнями мешканців столичного житлового масиву Оболонь.

Так, тролейбуси будуть курсувати за трасою: станція метро «Мінська» – вул. Маршала Тимошенка – просп. Героїв Сталінграда – вул. Мате Залки – вул. Лайоша Гавро – просп. Московський – залізнична станція «Зеніт» – просп. Московський – станція метро «Петрівка» – просп. Московський – просп. Героїв Сталінграда – вул. Маршала Тимошенка – станція метро «Мінська».

Крім цього, зміни до маршрутів вносяться з 17 січня 2015 року у рух  тролейбусів № 37А. Вони будуть курсувати по маршруту №37. Це пов’язано з проведенням продовольчого ярмарку на вулиці Марини Цвєтаєвої на ділянці від проспекту Маяковського до вулиці Миколи Закревського.

Також, по-новому курсуватимуть декілька столичних автобусів.

Автобус №61 ходитиме по трасі від залізничної платформи «Троєщина» до вулиці Радунської за діючою трасою, далі вулиця Милославська (без заїзду на вулицю Лисківську).

А маршрут автобуса №101 від завтра проходитиме по трасі станція метро «Петрівка» – просп. Ватутіна – вул. Закревського –  вул. Милославська – просп. Маяковського (до вул. Марини Цвєтаєвої) в обох напрямках.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Київпастранс» з 12 січня призупинив роботу певних маршрутів пасажирського транспорту, які мають низький пасажиропотік, на інших лініях – тимчасово зменшив кількість рухомого складу. Це пов’язано з тим, що нинішній тариф на проїзд є низьким.

 
Коментарі (0)