Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиївським велосипедистам «подарують» більше парковок
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київським велосипедистам «подарують» більше парковок

У Києві мають намір облаштувати більше паркувальних місць для велосипедів та мопедів. Крім цього планують відучити автомобілістів ставити транспортні засоби на тротуарах.

У Києві планують збільшити кількість безкоштовних паркувальних місць для велосипедів. Це передбачено Концепцією розвитку єдиного паркувального простору у столиці, прийнятою Київською міською радою. Про це повідомив директор КП «Київтранспарксервіс» Володимир Першин, передає прес-служба Київської міської держаної адміністрації.

За його словами, наразі у столичні парковки взагалі не облаштовані  місцями для велосипедів та мопедів. Планується обладнати паркомісця для двохколісних більше ніж на 300 автомобільних стоянках Києва.

«На даний час київські паркувальні майданчики взагалі не обладнані місцями для паркування велосипедів та мопедів, за винятком поодиноких парковок у деяких районах. У концепції розвитку на наступні 5 років передбачено створення спеціально відведених для велосипедів та мопедів місць на кожному паркувальному майданчику за рахунок коштів інвесторів. Тобто на більш ніж 300 парковках повинні з’явитися такі місця. Переконаний, що така новація заохотить киян робити вибір на користь більш компактного та екологічного транспорту, як це відбувається в усіх європейських столицях», – сказав Володимир Першин.

Крім цього, головний паркувальник столиці також додав, що до 2020 року у місті будуть вжиті заходи щодо звільнення тротуарів від автомобілів та застосування впливу на водіїв щодо необхідності паркувати автомобілі в спеціально відведених місцях.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у КП «Київтранспарксервіс» заявили, що кожен другий водій сприяє зловживанням на парковках через те, що не бере чек та талон, які підтверджують сплату послуги.

 
Коментарі (0)