Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКиївськими боржниками за воду займуться колектори
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київськими боржниками за воду займуться колектори

У Києві борги за воду почнуть стягувати з допомогою колекторів, адже загальна заборгованість киян за воду становить 566 млн 180 тис. Грн

У Києві борги за воду почнуть стягувати з допомогою колекторів, адже загальна заборгованість киян за воду становить 566 млн 180 тис. Грн. Про це повідомляє ТСН.

"Тепер договір і закон передбачають, що можуть обмежувати або зовсім відключати від водопостачання, водовідведення та інших послуг", - говорить директор аналітичного центру "Інститут міста" Олександр Сергієнко.

А в повідомленні "Київводоканалу" і зовсім повідомляється, що в подальшому доведеться вдатися "до послуг професійних організацій для збільшення ефективності своєї роботи".

У відповідь на офіційний запит в компанії підтвердили, що зовсім скоро почнуть співпрацювати з професійними колекторами, адже населення заборгувало організації величезну суму.

"Станом на 1 квітня 2020 року заборгованість населення міста перед суспільством за спожиті послуги централізованого постачання і відведення води становить 566 млн 180 тис. Грн", - зазначається у відповіді.

При цьому 80% суми повинна одна десята споживачів. Саме через них в першу чергу і укладають угоду з колекторами. Їх будуть направляти тільки до так званим злісних неплатників, чий борг перевищує тисячу грн.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
05 Червня 2020 p. 23:58
Відключення гарячого водопостачання під час епідемії - це надто небезпечно, і може призвести до збільшення кількості захворівших. --------------------------------Дочекайтесь хоча б липня, адже на вулиці зараз досить холодно. Гарантовано від холодної води почнуться застуди, які тільки посилять епідемію.