Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГПодіїКиївводоканал провів громадські слухання щодо зміни тарифу
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київводоканал провів громадські слухання щодо зміни тарифу

26 січня відбулось відкрите обговорення пропозицій Київводоканалу щодо встановлення на 2018 рік тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення.
В заході взяли участь заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, начальник управління розвитку житлово-комунального господарства Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Оксана Чувільська, голова правління-генеральний директор ПрАТ «АК «Київводоканал» Дмитро Новицький,  заступник генерального директора з технічних питань та перспективного розвитку ВячеславБінд, перший заступник генерального директора з економіки та фінансів Вікторія Нестеренко, директор Департаменту економіки та фінансів Ірина Кирилюк, начальник Інформаційного управління Вікторія Яковлєва та керівники і представники інших департаментів, підприємств, установ, організацій та громадськості, повідомляє прес-служба підприємства.
 
На підприємстві розповіли, що розрахунок тарифів на 2018 р. виконано відповідно до вимог постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 10.03.2016 №№ 302, 303.
 
Під час презентації Ірина Кирилюк детально розповіла про найбільші статті витрат у структурі тарифів.
 
«Перегляд зумовлений зростанням вартості електроенергії, паливно-мастильних матеріалів, розміру ренти, реагентів, а також зміною рівня амортизаційних відрахувань, ремонтів основних засобів та підвищенням заробітної плати. І виходячи з цього планований тариф вирішують змінити з 15 грн. 49 коп. до 18 грн. 50 коп.», - зазначила Ірина Кирилюк
 

Дмитро Новицький у свою чергу наголосив, якщо тарифи будуть нижчими, можливі наслідки як технічного, так і фінансового характеру. Підприємство втратить можливість реагувати на аварійно-відновлювальні роботи та в повному обсязі виконувати їх. Та додав, що Київводоканал робить все можливо, щоби забезпечувати споживачеві своєчасне та безперебійне водопостачання. Також було зазначено, що розрахунок тарифів будуть виносити на розгляд Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг тільки після того, як будуть  розглянуті всі зауваження. Протокол засідання направлено на розгляд НКРЕКП.  

 
Коментарі (0)