Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання«Київводоканал» сигналізує про небезпеку
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

«Київводоканал» сигналізує про небезпеку

ПАТ «Київводоканал» прогнозує підвищення водоспоживання та винекнення засмічень каналізаційних мереж внаслідок повернення з відпусток столичних мешканців.

Завершення періоду літніх відпусток і повернення столичних мешканців у місто завжди супроводжується прогнозованим збільшенням водоспоживання та водовідведення.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі ПАТ «Київводоканал».

Щороку в серпні водоспоживання у Києві сягає найменших показників за увесь рік, що пов'язано з періодом відпусток, канікул та випробуванням тепломереж. Так, у серпні  цього року середньодобова подача води становила 807 тис. м куб. води за добу. І вже за минулий тиждень, з 3 по 10 вересня, водоспоживання зросло і становило у середньому 847 тис. м куб. на добу.

Цей показник ростиме надалі у зв'язку з початком опалювального сезону і вирівняється у середині осені до близько 880 тис. м куб. води за добу.

Однак наповнення міста мешканцями після літніх відпусток щорічно виливається і у негативну тенденцію — кількість засмічень каналізаційних мереж катастрофічно зростає. Так, за минулий тиждень, з 3 до 10 вересня, аварійні бригади Київводоканалу для ліквідації засмічень здійснили на 65 виїздів більше у порівнянні з минулим тижнем — 330 заявок.

Крім того, зросла кількість повторюваних засмічень. Якщо ще у кінці літа бригади повторно виїжджали на ліквідацію засмічень у середньому за 4 адресами, то за минулий тиждень таких випадків побільшало у шість разів. 65% усіх повторних засмічень сталося на правому березі міста — за 17 адресами, а також за 9 адресами на лівому березі.

На жаль, кількість засмічень мереж водовідведення зростає, а рівень культури користування нею не підвищується.

 
Коментарі (1)
Андрій Осадчий1
12 Вересня 2012 p. 19:29
Класс....просто поорвало....то есть чтобы Киевводоканал нормально работал кеивляне должны не приезжать из отпусков и пардон-те, меншьше ходить в туалет...Браво, Валерий Геннадьевич, Ваши идеи как всегда супер прогрессивны! Вмсето того чтобы ремонтировать БСА, Вы рекомендуете киевлянам меньше какать!!!!!