Рус Укр
ГоловнаКиївські будніВодопостачанняКиївводоканал завершив перший етап робіт на Новодарницькому колекторі
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київводоканал завершив перший етап робіт на Новодарницькому колекторі

Перший етап робіт з ліквідації аварійної ситуації на Ново-Дарницькому каналізаційному колекторі, на розі вулиць Горлівської та Тростянецької, завершено.

Перший етап робіт з ліквідації аварійної ситуації на Ново-Дарницькому каналізаційному колекторі, на розі вулиць Горлівської та Тростянецької, завершено.

Під час першого етапу було замінено частину труби Д=700 мм, яка була  повністю зруйнована внаслідок корозійного впливу, а решту ділянки засановано.  Через високу складність робіт, санацію в даному місці було виконано сучасною трубою із високоміцного поліетилену, якій має високу стійкість до впливу газової корозії. 

Для проведення невідкладних робіт  було облаштовано котлован із необхідними кріпленнями, безпосередньо над зруйнованою частиною, для розкриття та очищення колектору від наносів грунту. Котлован дозволив виконати ці роботи по всій дожині пошкодженої труби – від місця підключення  у Ново-Дарницький колектор до колодязя по вул. Тростянецькій, загальною довжиною 26 метрів.

 

Попри значну глибину залягання колектору( більше 6 м)  та велику щільність підземних комунікацій (високовольтні електричні кабелі, телефонна каналізація, газ), безпосередньо в місці проведення робіт, все виконувалося у вкрай обмеженому просторі, але якісно та максимально швидко. 

«Завершення першого етапу  дозволить якомога раніше відновити благоустрій і  рух  трамваю за маршрутом № 8, а також  продовжити виконання головної частини робіт – санацію Ново-Дарницького каналізаційного колектора, що має діаметр майже 3 метри і, фактично, є головною каналізаційною магістраллю всього Лівобережжя » - запевнив голова правління-генеральний директор ПрАТ «Київводоканал» Дмитро Новицький. 

 
Коментарі (0)