Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняКільцевій дорозі оновлення «не світить»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Кільцевій дорозі оновлення «не світить»

У зв’язку з необхідністю продовження строків виконання робіт з пункту 1 розпорядження №307 від 11.03.2008 р. виключаються конкретні строки виконання проектних та будівельних робіт

Частину Кільцевої дороги, що пролягає від вул. Сім'ї Сосніних до Гостомельського шосе у Святошинському районі Києва, яку планувалося капітально реконструювати ще у 2009 році, навряд чи буде перебудовано навіть цього року.

Про це йдеться у розпорядженні КМДА від 3 квітня 2012 року №538, опублікованому на сайті столичної міськдержадміністрації «Про внесення змін до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 11.03.2008 №307».

Як зазначається у розпорядженні, у зв’язку з необхідністю продовження строків виконання робіт з проектування та реконструкції  Кільцевої дороги на ділянці від вул. Сім'ї Сосніних до Гостомельського шосе у Святошинському районі з будівництвом пішохідних переходів в різних рівнях з проїзною частиною, з пункту 1 розпорядження №307 від 11.03.2008 р. виключаються конкретні строки виконання проектних та будівельних робіт. Причому, що цікаво, у похідному документі, підписаному Леонідом Черновецьким, у 2008 році передбачалося виконати розробку проектно-кошторисної документації, а в 2009 році виконати роботи з реконструкції. А в розпорядженні від 3 квітня зазначено, що необхідно виключити слова і цифри «у 2010 році» та «а в 2011 році».

Окрім цього, зазначеним документом пропонується спростити процедуру вибору підрядника для виконання запропонованих робіт – генеральні проектну та будівельну організації обиратимуть на конкурсних торгах замість попередньо запропонованої тендерної основи.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)