Рус Укр
ГоловнаКиївські будніТранспортКличка просять повернути пільговий проїзд студентам
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Кличка просять повернути пільговий проїзд студентам

Мера Києва Віталія Кличка просять забезпечити пільговий проїзд у міському громадському транспорті для учнів закладів професійної та професійно-технічної освіти та студентів і курсантів невійськових закладів фахової передвищої та вищої освіти

 

Мера Києва Віталія Кличка просять забезпечити пільговий проїзд у міському громадському транспорті для учнів закладів професійної та професійно-технічної освіти та студентів і курсантів невійськових закладів фахової передвищої та вищої освіти.

Про це йдеться у спільному листі-зверненні до мера Києва Віталія Кличка від Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки та Ради ректорів Київського вузівського центру.

У листі повідомляється, що Рада ректорів Київського вузівського центру отримала лист, у якому зазначено, що «з метою збереження права пільгового проїзду студентів столиці, вищим навчальним закладам м. Києва необхідно забезпечити інтеграцію студентського квитка з АСОП шляхом замовлення або виготовлення його з відповідним транспортним додатком АСОП».

Але наразі більшість студентів користуються студентськими квитками державного зразка, що виготовлені без вмонтованих чип-модулів МіfarePlus S 2К.

«Зважаючи на відпускний період під час літніх канікул у працівників ЗВО, у тому числі осіб, відповідальних за замовлення студентських квитків, та враховуючи відсутність фінансових можливостей, замовлення закладами вищої освіти для студентів студентських квитків з транспортним додатком АСОП може бути здійснене не раніше 2022 року», – зазначається у листі.

Автори звернення наголошують, що впровадження та функціонування автоматизованої системи обліку оплати проїзду в Києві не повинно бути перешкодою у забезпеченні студентів закладів вищої освіти та учнів закладів професійно-технічної освіти у забезпеченні пільговим проїздом у міському громадському транспорті.

 

 

 
Коментарі (0)